Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Багатодітні сім’ї та родини ВПО Житомирщини отримали чергову гуманітарну допомогу від UNICEF

21 Грудня 2022 • 16:02

Кіл-сть переглядів: 585

Про це повідомляє громадська організація «In Touch Ukraine Foundation».

 

Так, UNICEF передали 115 «пакунків тепла» для багатодітних сімей та родин ВПО у Ємільчинську, Радомишльську, Ушомирську, Олевську, Овруцьку, Житомирську та Малинську громади Житомирщини.

 

«Пакунок тепла» складається з:

 

ковдр;

 

подушок;

 

пледів;

 

рушників;

 

комплектів постільної білизни.

«Наші спеціалісти, фахівці із соціальної роботи постійно працюють із родинами внутрішньо переміщених осіб, опікунів, піклувальників, багатодітними та сім’ями у складних життєвих обставинах. Вони знають їхні потреби та проблеми і допомагають їх вирішувати. Зокрема, з настанням холодів люди потребують теплих речей, ковдр, пледів, особливо ті, котрі були змушені покинути свої домівки через війну і шукати прихистку на територіях інших областей, зокрема і на Житомирщині», — зазначає координатор напрямку “Захист дітей” крос-секторального проекту In Touch Ukraine Foundation за підтримки ЮНІСЕФ Тетяна Піка.

Нагадаємо, що UNICEF Ukraine передавала до навчальних закладів Житомирської області групові набори для дозвілля та психологічної підтримки, групові набори «Школа в коробці», а до медзакладів — фільтри для води.

 

Версія для друку