Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Бажаю вам постійного розвитку, нових звершень і досягнень, — Наталія Остапченко привітала випускників фармацевтичного коледжу

28 Червня 2024 • 15:39

Кіл-сть переглядів: 1 811

Сьогодні, 28 червня, у приміщенні Житомирської обласної філармонії перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко привітала випускників Житомирського базового фармацевтичного коледжу.

 

“З великим задоволенням вітаю вас з цим важливим і визначним днем у вашому житті. Нехай ваша кар’єра буде успішною, а ваш професійний шлях – яскравим і плідним. Бажаю вам постійного розвитку, нових звершень і досягнень. Пам’ятайте, що ваша робота має величезне значення, і кожен ваш день приносить людям здоров’я і надію”, — привітала випускників Наталія Остапченко.

 

Цьогоріч Житомирський базовий фармацевтичний фаховий коледж випускає 323 молодих спеціалісти для галузі охорони здоровя 305 – асистентів фармацевта та 18 медичних лаборантів.

 

Нагадаємо, що Наталія Остапченко взяла участь в урочистій церемонії випуску студентів Житомирського медичного інституту.

 

Довідково. Комунальний заклад вищої освіти «Житомирський базовий фармацевтичний коледж» розпочав свою діяльність коледж у 1938 році як фармацевтична школа. Сьогодні Житомирський базовий фармацевтичний коледж є базовим закладом вищої освіти з питань навчально-методичної роботи для вищих медичних, фармацевтичних закладів освіти (коледжів), що готують фахівців фармацевтичної спеціальності.

 

Всього штатних викладачів 49, з них: 12 штатних викладачів мають наукові ступені та вчені звання, 14 мають 2-3 вищі освіти, серед викладачів заслужений працівник фармації – 1.

 

Усього викладачами коледжу видано більше 60 одиниць навчальної літератури з грифом затвердження МОЗ України, за якими працюють заклади вищої освіти України, що здійснюють підготовку фармацевтів.

 

Коледж став автором «Норм оснащення навчальних кабінетів і лабораторій спеціальності «Фармація» для підготовки за рівнями фахового молодшого бакалавра, затверджених МОЗ України.  Коледж плідно співпрацює з роботодавцями у напрямку оновлення навчально-матеріальної бази. До послуг студентів 46 навчальних кабінетів та лабораторії.

 

Версія для друку