Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Бердичів відзначив 588-у річницю з дня заснування міста

24 Червня 2018 • 18:33

Кіл-сть переглядів: 415

Жителі та гості Бердичева 2 дні поспіль святкували День міста. Заходи відбувалися 23 та 24 червня.

 

Від імені голови облдержадміністрації Ігоря Гундича привітав бердичівлян з 588-ю річницею заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

 

“Бердичів – це унікальне місто, зі своїм колоритом та традиціями, своєю історією та культурою. Бажаю усім жителям цінувати його неповторність, примножувати його достатки та розвивати! Мирного неба усім нам, бердичівлянам та гостям міста міцного здоров’я, втілення усіх задумів та розквіту місту Бердичеву”, – зазначив Ярослав Лагута.

 

У рамках святкувань на жителів та гостей міста чекало багато культурних заходів, конкурсів та розваг. Так, в оновленому музично-драматичному театрі «На Європейській» пройшла оперета на музику Йогана Штрауса «Летюча миша» у виконанні артистів Одеського академічного театру музичної комедії. Традиційно у місті відбулися ХІХ Дні польської культури, адже Бердичів має два міста-побратими у Польщі – Явор та Сєдльце. У центрі міста на сцені культурні номери давали місцеві та всеукраїнські артисти, діяли розважальні атракціони, виставки, майстер-класи тощо.

 

1

 

1

 

2

 

1

Версія для друку