Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#безбар’єрність: Основи цифрової доступності: як розвинути компанію з користю для суспільства і перевагами для бізнесу

01 Липня 2024 • 14:09

Кіл-сть переглядів: 76

Коли йдеться про безбар’єрність, то й досі багатьом спадає на думку фізична доступність. Насправді в Україні на шляху до створення безбар’єрного простору таких напрямів шість. Їх визначає Національна стратегія, розроблена у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської, затверджена у квітні 2021 року. Окрім фізичної безбар’єрності є інформаційна, суспільна, освітня, економічна і, не менш важлива за усі інші, цифрова.

 

Цифрова безбар’єрність — це рівний доступ до інформації, комунікації, публічних та інших послуг онлайн для всіх суспільних груп, включаючи людей з інвалідністю, людей старшого віку тощо.

 

Максимально просто про цифрову доступність, як і навіщо її запроваджувати в компанії, розповідає новий гайд на Дія.Бізнес у розділі «Бізнес без бар’єрів» .

 

Довідково. Гайд створений за підсумками вебінару з цифрової доступності, який для спільноти «Бізнес без бар’єрів» провела одна з її учасниць, IT-компанія SoftServe Ukraine.

 

«Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

 

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

 

Версія для друку