Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#безбарєрність: У Звягелі стартував соціально-психологічний проєкт для дружин ветеранів війни «Незламна надія»

20 Травня 2024 • 16:29

Кіл-сть переглядів: 413

У Звягелі розпочався соціально-психологічний проєкт «Незламна надія», спрямований на підтримку дружин ветеранів війни. Цей проєкт має на меті допомогти жінкам знайти сили дбати про себе, отримати необхідну інформаційну та соціально-психологічну підтримку, а також обмінятися досвідом щодо збереження власного ресурсу.

 

Ініціатором та організатором проєкту виступив відділ по роботі з ветеранами управління соціального захисту населення Звягельської міської ради.

 

Під час війни дружини ветеранів проходять власний шлях випробувань, вони підтримують своїх чоловіків, які боронять Україну, не лише психологічно, а йтфізично, переживаючи складні етапи відновлення захисника.

 

Перша зустріч відбулася у стінах Дія-центру, де учасниці отримали інформацію про соціальний захист, адміністративні послуги ЦНАП та пенсійне забезпечення. Після цього, у музеї родини Косачів-Драгоманових, вони долучилися до арттерапії та проводили бесіду за чашкою запашної кави.

 

Наступна зустріч запланована на перший тиждень червня та буде присвячена темі “Здоров’я ветерана та його родини”. Організатори обіцяють запросити фахівців для розв’язання порушених питань та зробити все можливе, аби ветеранські питання були почуті.

 

Фото з сайту Звягельської міської ради: 

 

 

 

Версія для друку