Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Безкоштовне навчання для учасників АТО

05 Лютого 2016 • 13:53

Кіл-сть переглядів: 1 067

Учасники антитерористичної операції мають можливість пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного бюджету у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, автошколах ТСОУ. Також на підприємствах та установах області, які мають ліцензії державного зразка на право здійснення діяльності, пов’язаної з наданням освітніх послуг у сфері позашкільної освіти.

 

Професійна адаптація здійснюється за бюджетною програмою «Заходи з психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників АТО санаторно-курортним лікуванням».

 

Для цього потрібно звернутися до районних та міських управлінь праці та соціального захисту населення за місцем проживання.

 

Інформацію щодо навчальних закладів, підприємств, організацій, установ можна переглянути за посиланням: http://oda.zt.gov.ua/uchasniki-antiteroristichnoi-operaczii,-yaki-bazhayut-projti-navchannya-za-zaznachenoyu-programoyu,-mayut-zvernutisya-do-rajonnix-ta-miskix-upravlin-praczi-ta-soczialnogo-zaxistu-naselennya-za-misczem-prozhivannya.html

Версія для друку