Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Безпека пасажирів – обов’язок водіїв!

18 Лютого 2016 • 16:10

Кіл-сть переглядів: 862

Кожного дня громадяни користуються громадським транспортом. Під час поїздки їхнє життя та здоров’я повністю у руках водія.

 

Вчора, 17 грудня, до управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації надійшла інформація про порушення водієм автобуса правил дорожнього руху, а саме – проїзд на червоне світло світлофора.

 

Начальник управління Роман Крисюк сьогодні викликав на нараду водія-порушника та перевізника.

 

Василь Пеньківський, водій, який їхав за маршрутом «Житомир-Міньківці» (Андрушівський район), підтвердив, що проїхав на червоне світло, проте зізнався, що таке трапилося з ним вперше.

 

«Коли водій вчиняє такі дії, він наражає на небезпеку не лише себе, а і всіх пасажирів, які перебувають у салоні. Це неприпустимо», – наголосив Роман Крисюк.

 

Директор ТОВ «Сав-транс» Дмитро Місюра запевнив, що до цього водія ніколи не було претензій, а інформаційно-роз’яснювальна робота проводиться майже щоденно. Водію буде винесено офіційну догану, а у разі чергового порушення – звільнено.

 

Роман Крисюк зазначив: «Якщо я дізнаюся про ще будь-які порушення зі сторони водіїв цього маршруту – договір з перевізником буде розірвано».

 

 

1

 

2

 

3

 

5

Версія для друку