Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Більше 2,5 тис. робочих місць створили на інвестоб’єктах минулого року – Ігор Гундич

02 Березня 2018 • 14:43

Кіл-сть переглядів: 199

Упродовж 2017 року на інвестиційних підприємствах Житомирщини створено більше 2,5 тисяч робочих місць. Це стало можливим завдяки розширенню і відкриттю нових виробництв.

 

На цьому наголосив голова ОДА Ігор Гундич, звітуючи про результати роботи за 2017 рік. Прес-конференція пройшла 26 лютого на масштабному інвестиційному об’єкті – насіннєвому заводі «Монсанто» у Попільнянському районі.

 

«У 2017 році за рахунок нових інвестиційних проектів та розширення виробництв на Житомирщині створено більше 2,5 тис. робочих місць. Загалом в області реалізовується 80 інвестиційних проектів. І це не може не радувати. Адже ці підприємства, які створюють нові робочі місця, дають надію, що Житомирщина буде у лідерах серед інших областей України», – підкреслив Ігор Гундич.

 

За словами керівника області, вперше за довгий час Житомирська область у лідерах за економічними показниками – займає 5 місце у рейтингу «Економічна ефективність».

 

Наймасштабніші проекти 2017 року:

 

  • –  розширення виробництва ТОВ «Українська холдингова лісопильна компанія», м. Коростень – 1 тис.робочих місць, 2 млрд. грн інвестицій;
  • –  розширення виробництва на ТОВ «Кромберг енд Шуберт» + 180 робочих місць у цьому році до створених уже понад 2 тис. робочих місць;
  • –  реконструкція фабрики у с. Брусилів під фабрику канцелярських виробів «Папірус + 475 робочих місць;
  • –  розширення виробничих потужностей на «РІФ-1» +110 робочих місць;
  • –  а також – розширення виробництва ТОВ «Даніко», реконструкція зерноелеватора ТОВ «Чуднівський зерноелеватор»,  модернізація виробництва  а ТОВ «Рельполь-Альтера» та інші проекти.

 

Нагадаємо, що під час звітної прес-конференції Ігор Гундич розповів про рік позитивних змін, протягом якого інвестиції в область за один рік зросли на 2 млн доларів США.

 

Версія для друку