Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Більше 30 підприємств Житомирщини презентують продукцію на виставці «Агро-2017»

31 Травня 2017 • 09:08

Кіл-сть переглядів: 532

32 компанії Житомирської області представлять сільськогосподарську продукцію на виставці «Агро-2017», яка пройде у Києві 7-10 червня.

 

Про це повідомляє начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Руслан Кирилюк.

 

«Цьогоріч Житомирщину представлять 32 агрокомпанії з різних районів області – сільськогосподарських, харчових підприємств і фермерських господарств. Учасники виставки презентують хлібобулочні, кондитерські, м’ясо-ковбасні, лікеро-горілчані, молочні та інші види продукції. А також мед, насіннєвий матеріал, саджанці декоративних рослин та хмелю, бульби картоплі. Загалом компанії планують показати до 100 видів продукції», – зазначає Руслан Кирилюк.

 

Начальник управління агропромислового розвитку ОДА наголошує на тому, що сьогодні Житомирщина є лідером серед сільськогосподарських підприємств України, які займаються виробництвом органічної продукції рослинництва, тваринництва та її переробкою. Тому підприємства області – ТОВ «Органік–Мілк» та ПАТ «Житомирський маслозавод» – презентують власні види здорової та безпечної органічної продукції.

 

«Крім цього, в області також активно розвивається тваринницька галузь. І на Спеціалізованій виставці тваринництва та ветеринарної медицини «ANIMAL’EX-2017» ПП «Галекс-Агро» представить племінну велику рогату худобу, а ФГ «Камадхєну Англо-Нубійські кози» – племінні кози», – розповідає Руслан Кирилюк.

 

Нагадаємо, що Житомирщина успішно презентувала свою продукцію на виставці «Агро-2016».

 

Довідково: Виставка «Агро-2017» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

 

Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

Версія для друку