Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Більше 53 млн грн компенсації отримають родини області за економію газу та світла

13 Вересня 2017 • 07:44

Кіл-сть переглядів: 325

181 тис. 896 родин області отримають відшкодування за енергоощадне використання електро- та газопостачання на загальну суму – 53 млн 135,9 тис. грн.

 

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту Житомирської облдержадміністрації.

 

Домогосподарства-отримувачі субсидії отримають зекономлені кошти за енергоефективність: за газопостачання на загальну суму 53 млн 54,1 тис. грн, та за електроенергію, яка використовується для опалення – 81,8 тис. грн.

 

На Житомирщині отримують субсидію 236,3 тис. домогосподарств.

 

З 1 травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій. На основі змін, у травні-червні органи соціального захисту населення проводять перепризначення субсидій на наступний рік та розраховують її розміри на літній період, а з жовтня – на новий опалювальний сезон. Повторно подавати документи на оформлення допомоги необхідно лише тим, хто орендує житло та у кого відбулися зміни у складі сім’ї. Для решти субсидіантів перерахунок проведуть автоматично, без повторного звернення.

 

Родинам, які планують скористатися програмою житлових субсидії вперше, необхідно подати заяву до місцевого управління соціального захисту населення. 

Версія для друку