Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Бізнес Житомирщини запрошують долучитися до міжнародної виставки органічних харчових продуктів Nordic Organic Food Fair 2022

21 Вересня 2022 • 11:37

Кіл-сть переглядів: 205

Скандинавський ринок перспективний для розвитку органічного сектору, тому що жителі цих країн дедалі частіше обирають вегетаріанство або веганство (у Швеції — понад 10% населення, у Норвегії — понад 2%, у Данії — близько 1,5%). Саме тому час замислитися про експорт української органічної продукції до цих держав.

 

Чому варто взяти участь у Nordic Organic Food Fair 2022?

 

Понад 5000 баєрів (дистриб’ютори, оптові та роздрібні покупці, представники HoReCa тощо), понад 1000 інноваційних органічних продуктів, участь в Innovation Zone Awards для ще більшого визнання вашого продукту, участь у серії заходів, B2B-зустрічі з потенційними партнерами.

 

Коли? 16–17 листопада 2022 року.

 

Нагадуємо, що всю підготовку та підтримку ми разом із партнерами беремо на себе, тож ви зможете зосередитися на справді важливих для вашого бізнесу речах.

 

Детальна інформація про виставку та реєстрація — за посиланням: https://cutt.ly/9VhTj9x

 

Організатори: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з Swedish National Board of Trade / Open Trade Gate Sweden та за підтримки Посольства Швеції в Україні.

 

Версія для друку