Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Благодійний фонд «Рокада» проводить опитування жінок щодо функціонування кризових кімнат та притулків для постраждалих від насильства

19 Липня 2024 • 11:54

Кіл-сть переглядів: 86

Фонд прагне покращити роботу кризових кімнат та притулків для таких осіб.

 

Фахівці вивчають досвід жінок у чотирьох областях: Житомирській, Волинській, Хмельницькій та Івано-Франківській.

 

Анкета анонімна, всі ваші відповіді після статистичної обробки будуть використані виключно в узагальненому вигляді. Фонд гарантує конфіденційність інформації, отриманої від Вас.

 

Відповіді на декілька запитань можна дати за посиланням: https://cutt.ly/YejcdbS0

 

Ми вдячні вам за участь в опитуванні, адже ваш досвід дуже важливий!

 

Довідково. Благодійний фонд «Рокада» працює з 2003 року. До лютого 2022 року складався з двадцяти осіб, які допомагали облаштувати своє життя в Україні біженцям із понад сорока країн: Афганістану, Судану, Сирії тощо.

 

З початку повномасштабного вторгнення, спираючись на 20-річний досвід роботи з біженцями та підтримку міжнародних організацій, Фонд розгорнув мережу представництв у 14 регіонах країни. Сьогодні понад 400 фахівців щоденно надають безкоштовну соціальну, психологічну та юридичну допомогу постраждалому населенню та внутрішньо переміщеним особам у Волинській, Чернівецькій, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

 

Версія для друку