Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Блакитне золото Житомирщини. ФОТО

13 Серпня 2015 • 13:09

Кіл-сть переглядів: 1 476

У рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району 13 серпня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський оглянув ТОВ  “БЕТЕК”.

 

«Я приділяю значну увагу залученню інвестицій в нашу область. Інвестиції – це нові робочі місця, нові виробництва, нові технології, – розповів сергій Машковський. – Я зустрічаюсь з інвесторами, щоб знати їхні реальні проблеми. Ми як влада повинні створити найкомфортніші умови для роботи підприємств Житомирщини. Адже кожне підприємство – це реальна перспектива оживити промисловий сектор нашої економіки, стабільні надходження до бюджету, покращення соціального становища населення».

 

Господарство займається вирощуванням технічних культур та ягідників: садової чорниці та малини.

 

Господарство оснащене високопродуктивною сільськогосподарською технікою. Тут є комбайн для збирання малини та чорниці. Діє комплекс по сортуванню та зберіганню овочів та фруктів потужністю 1000 тонн (вартість 10,0 млн.грн.). Комплекс обладнаний 4-ма камерами  на 60 тонн для тривалого зберігання ягід протягом 45-ти діб.

 

На підприємстві працює близько 70 людей. Продукція постачається у Голландію, Англію та в супермаркети України.

 

Середня заробітна плата на підприємстві – 3500 грн.

 

«Підприємство впевнене в якості своєї продукції. Сертифікована система управління контролює виробництво на кожному етапі і гарантує високий результат», – розповів директор Віктор Фарафонов.

 

«Це не лише одне з кращих підприємств нашої країни, а й друге за величиною в Європі. Воно входить в 10 кращих світових проектів. Я пишаюся, що на Житомирщині є таке підприємство», –  резюмував  Сергій Машковський.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку