Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Брусилівський район: переваги та недоліки

16 Червня 2015 • 07:21

Кіл-сть переглядів: 731

 

 

 

На нараді-співбесіді з головами районів, Олег Ніколайчук, керівник Брусилівської РДА, прозвітував про стан справ. На нараді були присутні голова ОДА Сергій Машковський, його заступники, заступник голови облради, керівники департаментів.

 

Обсяг введеного в експлуатацію житла у районі за І квартал  2015 року збільшився у 5,2 рази відповідно до періоду минулого року.

 

За рахунок державного фонду регіонального розвитку в районі буде реалізувати проект по будівництву очисних споруд ЦРЛ у смт.Брусилів, кошторисною вартістю 2998,6 тис. грн.. Зараз цей проект проходить корегування та експертизу спеціалістів.

 

Однак, після  припинення  фінансування  з державного бюджету в Брусилівському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді скорочено  6  фахівців  із  соціальної  роботи. Саме через це не надається належна психологічна допомога уразливим категоріям населення а особливо учасникам АТО.

 

Голова Житомирської облдержадміністрації, Сергій Машковський наказав негайно виправити цю ситуацію: «Соціальний захист та психологічна допомога – це мінімум, який ми зобов’язані дати учасникам бойових дій та сім’ям загиблих. Це недопустимо щоб в районі, де один з найвищих показників безробіття в області, не було кваліфікованих кадрів!».

 

Позитивним є те, що протягом січня-травня 2015 року надходження до загального фонду бюджету району склали 6654,9 тис.грн., що на 56,0 відсотків більше  запланового показника затвердженого на цей період.

 

   Докладніше ознайомитися зі станом справ в області та шляхів вирівняння ситуації можна буде на прес-конференції, яку голова ОДА Сергій Машковський  проведе по закінченні всіх співбесід. Про час її проведення буде повідомлено додатково.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку