Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Бюджетний комітет підтримує проект реконструкції центрального стадіону «Полісся»

23 Березня 2018 • 15:53

Кіл-сть переглядів: 311

1Члени бюджетного комітету Верховної Ради України позитивно оцінили проект реконструкції стадіону «Полісся» та обіцяють його підтримати.

 

Про це повідомив голова комітету Андрій Павелко сьогодні, 23 березня, після засідання.

 

«Голова ОДА Ігор Гундич підняв питання відродження житомирського футболу. Тут крок за кроком будується база для футболу, навчання молодих спортсменів, що дасть поштовх до створення нових футбольних шкіл та клубів. Сьогодні перший крок зробила обласна влада. Ми, як держава, обов’язково підтримуємо цей проект. Це дасть можливість не лише проводити на Житомирщині змагання з футболу та легкої атлетики, впевнений, що зможемо залучити сюди і юнацькі, і національні збірні», – зазначив Андрій Павелко.

 

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич також додав, що після завершення реконструкції стадіон має сам заробляти кошти на своє утримання.

 

«Немалі кошти ми сьогодні вкладаємо у стадіон. При тій категорійності, яку ми створюємо, маємо все робити для того, щоб у майбутньому проводити різні змагання, здавати в оренду футбольне поле і заробляти кошти. Після завершення стадіон має на своє утримання заробляти сам. Я вважаю, що це цілком реалістично», – наголосив Ігор Гундич.

 

Нагадаємо, члени бюджетного комітету Верховної Ради оглянули, як іде реконструкція стадіону «Полісся».

Версія для друку