Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Через дві доби на Житомирщині буде відновлено електропостачання

14 Квітня 2015 • 17:09

Кіл-сть переглядів: 630

У цьому запевнив голова облдержадміністрації Сергій Машковський під час відвідування 14 квітня Новоград-Волинського району, де керівник області ознайомився із ходом ремонтних робіт на електромережах.

 

Нагадаємо, внаслідок негоди 13 квітня на Житомирщині було знеструмлено 200 населених пунктів. Наша область найбільше в державі відчула вплив несприятливих погодних умов. Так до відновлення електропостачання оперативно долучилися 124 бригади, 463 працівники, а також 170 спецмеханізмів.

 

Відшквальних поривів вітру найбільше постраждали населені пункти уНовоград-Волинському (41), Володарсько-Волинському (32), Ємільчинському (25), Малинському (18) та Коростенському (16) районах. Вже у першій половині дня електропостачаннябуло відновлено у 131 місті й селі.

 

З метою перевірки відновлення електропостачання голова облдержадміністрації Сергій Машковський та голова правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»Анатолій Левицький виїхали в Новоград-Волинський район та особисто оглянули електромережі в селах Пилиповичі та Чижівка.

 

«Ситуація в Новоград-Волинському районі та загалом по області контрольована. Енергетики оперативно відреагували та взялися відновлювати електропостачання в населених пунктах. Вони самостійно справляються з усімазавданнями без допомоги інших служб та відомств. В черговий раз переконався, що всі проблеми краще вирішувати безпосередньо на місцях, а не в кабінетах», – зазначив Сергій Машковський.

 

На кінець робочого дня 14 квітня у Ноовград-Волинськомурайо ні із 41 знеструмленого населеного пункту без світла залишаються 10. Відновленнямелектропостачання в районі займаються 11 бригад, а також залучено 3спецмеханізми. Енергетики повністю забезпечені паливно-мастильними матеріалами. Окрім цього, в населених пунктах відновлено транспортне сполучення та розчищено від повалених дерев автомобільні дороги.

 

w

 

e

 

r

 

t

 

y

 

u

 

             Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку