Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Черговий прийом громадян провів Геннадій Дмитренко

27 Січня 2015 • 13:24

Кіл-сть переглядів: 655

Однією з найбільш ефективних форм спілкування представників влади з жителями області з питань, які цікавлять громадськість, є прийоми громадян. Таке живе спілкування з людьми додає розуміння проблем, які їх турбують, вказує представникам влади, на що варто звернути увагу в першу чергу. Сьогодні, 21 січня, черговий особистий прийом громадян провів перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко.

 

Питання, з якими громадяни прийшли до першого заступника голови облдержадміінстрації, стосувалися забезпечення законності, земельних проблем, соціального захисту, житлово-комунального господарства тощо.

 

Так Галина Сім’ячко з с. Долинівки Брусилівського району звернулась з питання виділення сільськогосподарському підприємству 200 га землі для пасовища, оскільки працівники господарства три роки тому капітально відремонтували п’ять тваринницьких ферм, а також було закуплено 600 телят і нетелів.

 

Бердичівлянка Галина Силко вважає, що її сусід незаконно під’єднався до каналізаційної труби, і просить, щоб ситуацію на місці оцінила комісія.

 

Інваліда війни Валерія Кожина з Житомира турбує питання забезпечення житлом. Він вважає неправомірними дії посадових осіб департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації щодо виділення коштів на придбання йому житла.

 

Перший заступник голови облдержадміністрації уважно вислухав ці та інші звернення громадян і надав необхідні доручення відповідним структурним службам і відомствам. 

 

«Після ретельного вивчення кожної конкретної ситуації, – наголошує Геннадій Дмитренко, – ми докладемо усіх зусиль для вирішення проблеми. Наші земляки, пройшовши місцеві інстанції, звернулись до нас, і ми не маємо права не виправдати їхніх сподівань».

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку