Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Чи встигне підготуватися «Орлятко» до оздоровчої зміни?

17 Червня 2015 • 12:15

Кіл-сть переглядів: 649

Сьогодні, 17 червня, заступник голови обласної адміністрації Ярослав Лагута  та заступник голови обласної ради Руслан Годований перевірили стан виконання ремонтних робіт у комунальному дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «ОРЛЯТКО» Житомирської обласної ради.

 

В цьому році табір отримав 300 тис. гривень на ремонт харчоблоку та спального приміщення. За планом до 7 липня 2015 року мають завершитися всі ремонтні, технічні роботи, а сам заклад бути готовим до відкриття зміни.

 

Заступники залишилися невдоволеними темпами будівництва та поставили під сумнів виконання всіх робіт до 7 липня. Ярослав Лагута наголосив у необхідності посилити темпи та за потреби – працювати у декілька змін.

 

Тому, аби бачити прогрес у роботі, 23 червня заступники ще раз приїдуть перевірити стан ремонтних робіт.

 

Довідково. В цьому році оздоровчий заклад планує прийняти не менше 150 дітей, при цьому окрім дітей пільговиків путівку у табір можна придбати. Повна вартість путівки близько 3 тис. гривень.

 

Нагадуємо, другий тендер на прийняття дітей у табори пройде завтра, 18 червня 2015 року, на якому вирішать, які табори відкриють 2 зміну.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку