COVID-19 на Житомирщині: вже зареєстровано 299 летальних випадків, 4 з яких – за минулу добу
07 Листопада 2020 • 12:30
Кіл-сть переглядів: 191
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів у Житомирській області спостерігається стабільно високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію та стрімко зростає кількість летальних випадків внаслідок захворювання на COVID-19. За минулу добу на Житомирщині зареєстровано 4 летальні випадки від коронавірусної інфекції. Про це повідомляє Житомирський обласний лабораторний центр.
Так, від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою померли:
64-річна жителька Андрушівського району;
49-річна жителька Овруцького району;
72-річний житель Черняхівського району;
62-річний житель міста Житомир.
Керівництво Житомирської ОДА висловлює щирі співчуття рідним та близьким!
Наразі на Житомирщині зареєстровано 299 летальних випадків від COVID-19 у:
Андрушівському районі – 5;
Баранівському районі – 4;
Бердичівському районі – 32;
Ємільчинському районі – 7;
Житомирському районі – 23;
Коростенському районі – 29;
Коростишівському районі – 6;
Лугинському районі — 4;
Любарському районі – 7;
Малинському районі – 11;
Народицькому районі – 1;
Новоград-Волинському районі – 23;
Овруцькому районі – 8;
Олевському районі – 3;
Попільнянському районі – 4;
Радомишльському районі – 3;
Романівському районі – 4;
Ружинському районі – 3;
Пулинському районі – 3;
Хорошівському районі – 4;
Черняхівському районі – 13;
Чуднівському районі – 6;
м. Житомирі – 96.
Пам’ятайте, що послаблення карантину – не його скасування! За порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність!
Будьте відповідальними! Аби уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію, дотримуйтеся основних правил:
– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.
Зверніть увагу! З 09 листопада всю територію Житомирської області буде віднесено до “червоного” рівня епіднебезпеки.