Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Департамент фінансів облдержадміністрації проводить роз’яснювальну роботу

27 Січня 2015 • 09:07

Кіл-сть переглядів: 940

Працівники департаменту фінансів облдержадміністрації наразі працюють в посиленому режимі та проводять роз’яснювальну роботу для районів та міст регіону щодо формування бюджету на поточний рік. 

 

Так 3 січня 2015 року в облдержадміністрації була проведена нарада з головами райдержадміністрацій, районних рад, міськими головами та керівниками фінансових органів з питання формування місцевих бюджетів на 2015 рік під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка. Участь у ній також взяли голова обласної ради Віталій Француз, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко та в.о. начальника Головного управління державної фіскальної служби у Житомирській області Лілія Куришко. 

 

Ганна Ємченко доповідала про формування місцевих бюджетів на 2015 рік, а також роз’яснювала нові зміни у законодавстві, звернула увагу на нові підходи по формуванню бюджету області.

 

Заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації – начальник бюджетного управління Віктор Венцель та заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації – начальник управління фінансів виробничої та невиробничої сфери Вадим Турський проінформували присутніх про видатки та доходи.

 

Нарада тривала стільки, скільки того потребували її учасники. За словами Ганни Ємченко, представники районів та міст поставили дуже багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді та пояснення.

 

Цього ж дня у департаменті фінансів проводилася нарада для начальників бюджетних відділів з усіх міст та районів. Працівники структурного підрозділу облдержадміністрації консультували фахівців з області з усіх фінансових питань.

 

Ганна Ємченко проінформувала, що була проведена велика масово-роз’яснювальна робота, було донесено про всі зміни в законодавстві, аби на місцях було зрозуміліше та легше формувати бюджети. Крім того, у райони та міста в електронному варіанті відправили усі зміни та нововведення у законодавстві. 

 

Нагадаємо, що департамент фінансів облдержадміністрації працює без вихідних, виключення – лише 7 січня 2015 року. Тож двері департаменту для кожного відкриті, працівники нададуть кваліфіковану допомогу з будь-якого питання.

 

«Департамент готовий співпрацювати, надавати будь-які роз’яснення, консультації, методичні та практичні рекомендації», – запевняє директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко.

 

Наразі фахівці фінансової галузі Житомирщини працюють над проектом бюджету області на 2015 рік. Цьогорічний бюджет формується на новому податковому та бюджетному законодавстві. На цьому наголошує Ганна Ємченко.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку