Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Депутати облради збільшили фінансування на апарати індивідуального доїння корів

02 Листопада 2017 • 09:49

Кіл-сть переглядів: 353

1Депутати обласної ради збільшили фінансування на апарати індивідуального доїння для жителів області за Програмою розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки – на це буде направлено 1,67 млн грн. Це дозволить виплатити компенсації тим, хто придбав апарати та звернувся за відшкодуванням.

 

За відповідне рішення проголосували сьогодні, 2 листопада, 56 депутатів під час тринадцятої сесії сьомого скликання.

 

Загальна сума відшкодувань вартості апаратів індивідуального доїння корів за заявками, які надійшли від жителів області, складає 1,67 млн грн. Тому депутати перерозподілили кошти з інших напрямків, де є вільні залишки, та додатково направили ще 200 тис. грн, щоб мати змогу виплатити компенсації тим, хто придбав апарати та звернувся за відшкодуванням.

 

Також зміни у програмі агропромислового розвитку передбачають зміну переліку документів, які подаються на відшкодування вартості посівів льону і гречки. Зокрема, не потрібно буде подавати довідку про земельні ділянки, які знаходяться у власності, сертифікат на насіння. Проте потрібно буде надати довідку про відсутність (наявність) заборгованості з податків і зборів.

 

Загалом жителі області подали більше 200 заявок на відшкодування вартості установок індивідуального доїння. 

Версія для друку