Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Депутати внесли зміни до Програми, яка стосується шефської допомоги

31 Березня 2016 • 12:18

Кіл-сть переглядів: 712

На першому пленарному засіданні четвертої сесії обласної ради сьомого скликання депутати проголосували за внесення змін до Програми матеріально-технічного забезпечення частин, установ Збройних Сил України, Житомирського обласного військового комісаріату, Житомирського прикордонного загону, підрозділів Національної поліції України, Служби безпеки України.

Зміни, які вносяться до Програми, стосуються надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, закріпленим за Житомирською областю.

Програмою передбачається здійснити ряд завдань та заходів щодо покращення матеріально-технічного забезпечення Житомирського обласного військового комісаріату, Житомирського прикордонного загону, підрозділів Національної поліції України, Служби безпеки України в області та надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України на суму 1500,0 тис. гривень.

Нагадаємо, що 10 військових частин Житомирської області отримають шефську допомогу.

 

Також нагадаємо, що 15 березня в Житомирській ОДА пройшла розширена нарада, на якій заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута поінформував присутніх про організацію та фінансове забезпечення в області шефської допомоги Збройним Силам України відповідно до Указу Президента України.

Версія для друку