Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Депутати запропонували зміни до Програми залучення інвестицій

21 Січня 2016 • 08:34

Кіл-сть переглядів: 795

Вчора, 20 січня, на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу депутати ознайомилися з проектом обласного бюджету на 2016 рік, а також підтримали Програму залучення інвестицій в економіку Житомирської області на 2016-2020 роки.

Зазначена Програма є базовим документом для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування при проведенні інвестиційної політики в області.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, становить 1 млн 950 тис. грн. На 2016 рік передбачається 350 тис. грн.

Заходи Програми залучення інвестицій в економіку Житомирської області на 2016-2020 роки передбачають:

  • проведення виставково-ярмаркових заходів;
  • організацію зустрічей з представниками зарубіжних країн;
  • презентацію області у міжнародних та українських виданнях, проведення інвестиційних форумів, семінарів та конференцій з інвестиційно-інноваційної діяльності;
  • участь та представлення економічно-інвестиційного потенціалу області на форумах, конференціях, виставках, інших іміджевих заходах міжнародного характеру;
  • проведення бізнес-форумів, економічних місій, конференцій та семінарів на території області;
  • періодичне оновлення рекламно-іміджевої продукції та інформаційно-презентаційних матеріалів про область тощо.

Перед погодженням Програми комісія дала протокольне доручення департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації в межах коштів, виділених на фінансування Програми у 2016 році, забезпечити належне електронне представництво інвестиційного потенціалу Житомирської області.

 

1

 

2

 

3

Версія для друку