Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Державне казначейство є одним із головних фінансових інститутів країни, – Віталій Бунечко на представленні Оксани Марчук

26 Лютого 2021 • 17:30

Кіл-сть переглядів: 714

Сьогодні, 26 лютого, призначено нового очільника Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області.

 

У робочій зустрічі взяли участь голова ОДА Віталій Бунечко, перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко, голова обласної ради Володимир Федоренко та перший заступник голови Державної казначейської служби України Володимир Дуда.

 

На посаду очільника Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області призначено Оксану Марчук.

«Територіальні громади зараз отримали величезні можливості для розвитку власних фінансів. І саме казначейство має стати джерелом слушних пропозицій для вдосконалення фінансових взаємовідносин між центром та громадами», – сказав Віталій Бунечко.

Також голова облдержадміністрації зазначив, що Державне казначейство є одним із головних фінансових інститутів країни, що впевнено стоїть на сторожі державних фінансів та відіграє значну роль у зміцненні бюджетної системи країни.

 

Довідково. Марчук Оксана Анатоліївна народилася: 22 лютого 1973 року в місті Житомирі.

 

У 1994 році закінчила Київський Державний економічний університет за спеціальністю «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності».

 

З грудня 2011 року до 25 лютого 2021 року обіймала посаду заступника начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області.

 

 

Версія для друку