Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Держкомтелерадіо виніс на громадське обговорення нову редакцію закону про телебачення і радіомовлення

21 Грудня 2015 • 12:43

Кіл-сть переглядів: 575

Держкомтелерадіо оприлюднив для громадського обговорення проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

 

Законопроект розроблено відповідно до Плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

 

Підготовка законопроекту здійснювалася за підтримки спільного проекту Ради Європи та Уряду Канади «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», учасником та бенефіціаромякого був Держкомтелерадіо. Метою законопроекту є реалізація права на свободу вираження поглядів і на отримання різнобічної, достовірної та оперативної аудіовізуальної інформації, на забезпечення плюралізму та вільного поширення такої інформації, на захист прав споживачів аудіовізуальних послуг.

 

Законопроектом пропонується викласти у новій редакції Закон України «Про телебачення і радіомовлення», назвавши його Закон України «Про аудіовізуальні послуги», який можна переглянути тут.

 

Пропозиції та зауваження до законопроекту слід надсилати за адресою Держкомтелерадіо: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2; e-mail: tarasenko@comin.gov.ua.

Версія для друку