Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Десантники утримують позиції на Донецькому та Луганському напрямку, завдаючи вогонь тільки у відповідь

17 Лютого 2015 • 15:26

Кіл-сть переглядів: 659

Бійці високомобільних десантних військ Збройних Сил України, в тому числі десантники-житомиряни, продовжують виконувати бойові завдання на Донецькому напрямку. На визначених рубежах «крилаті піхотинці» утримують противника та при потребі наносять вогонь у відповідь. Про це повідомляє Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

 

Тільки протягом лютого сепаратисти та російські найманці зазнали великих втрат як у живій силі, так в техніці та озброєнні. Завдяки вмілим та професійним діям воїни-десантники із боями відсунули противника, звільнивши деякі ділянки української території від терористів.

 

Особовий склад однієї із окремих аеромобільних бригад посилив рубіж в районі населеного пункту Дебальцеве, що не дозволило незаконним збройним формуванням просунутися вперед.

 

В черговий раз сепаратисти не дотримуються режиму припинення вогню. Терористами було здійснено мінометний обстріл блокпоста, що розгорнутий поблизу села Тошковка на Луганщині. Воїни-десантники у відповідь нанесли артудар по ворожому розрахунку.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку