Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Діти зі сходу України отримали в Житомирі прапор та «Кобзар». ФОТО

23 Серпня 2015 • 15:20

Кіл-сть переглядів: 1 037

23 серпня в Житомирі на базі дитячого оздоровчого табору «Лісовий берег» відбувся відкритий обласний спортивно-масовий захід «Олімпійське літо» з нагоди Дня Державного Прапора України, організований обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Після змагань заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута, заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк та заступник директора обласного центру «Спорт для всіх» Сергій Козловець нагородили переможців медалями та дипломами.

 

Особливістю цієї зміни, яка проходить у «Лісовому березі», є те, що зараз там відпочивають 35 дітей різного віку з Луганської області. Ярослав Лагута привітав усіх дітей з Днем Державного Прапора України і наступаючим Днем незалежності та зазначив: «Наші гості з Луганщини своїм приїздом та відпочинком тут ще раз доводять, що Україна єдина. Не дивлячись на те, хто в яку церкву ходить, якому мовою розмовляє, всі ми українці і громадяни великої і непереможної держави».

 

До Дня Державного Прапора України Ярослав Лагута від імені облдержадміністрації відзначив вихованців «Лісового берега» подарунками патріотичного змісту, а дітям з Луганщини та їх супроводжуючим подарував державні прапори та «Кобзарі» Тараса Шевченка. 

Версія для друку