Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дізнайся про якість газу в своїй оселі тут

30 Березня 2015 • 07:00

Кіл-сть переглядів: 578

Оператор вітчизняної газотранспортної системи ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» розпочав публікацію паспортів якості природного газу, який надходить до регіональних підприємств по газопостачанню для подальшого його транспортування споживачам.

 

Завдяки таким паспортам громадяни мають можливість ознайомитися з результатами досліджень фізико-хімічних показників блакитного палива за попередній місяць по всій системі магістральних газопроводів ПАТ«УКРТРАНСГАЗ».

 

Основні дані, які містяться в оприлюднених паспортах стосуються компонентного складу та інших фізико-хімічні показників, що характеризують калорійність та якість газу.

 

Інформування населення здійснюватиметься один раз у два місяць. Всі дані будуть систематизовані по регіонам України із зазначенням об’єкту відбору проби та його прив’язки до магістрального трубопроводу.

 

За результатами досліджень у лютому поточного року для потреб вітчизняних споживачів надходив якісний природний газ з середньою калорійністю від 8096 до 8298 ккал/куб. м. При цьому, мінімальний рівень калорійності, встановлений українськими стандартами, становить 7600 ккал/куб. м.

 

Детальніше про якість природного газу в лютому, можна дізнатися тут.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку