Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Для громад області продовжили реєстрацію на курс з проєктного менеджменту за підтримки ESTDEV

02 Травня 2024 • 11:14

Кіл-сть переглядів: 113

Днями на базі Державного університету “Житомирська політехніка” проходила зустріч з головами громад Житомирщини під головуванням Першого заступника Голови Верховної Ради Олександра Корнієнка на тему «Спроможне врядування на шляху до ЄС».

 

 

Говорили про можливості та цілі для територіальних громад в контексті євроінтеграції. Зокрема, обговорили важливість розвитку проєктного менеджменту в громадах та підготовки проєктних менеджерів.

 

 

Наразі  для територіальних громад є надзвичайно важливим  курс з проєктного менеджменту для громад Житомирщини, що буде  реалізовуватися за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV).

 

 

У першому колі реєстрацій, що була закрита 26 квітня 2024 року, представники 43 з 66 громад подали заявки для приєднання до курсу.  У відсотковому співвідношенні це 65% від загальної кількості громад. Загалом це 146 зареєстрованих учасників.

 

 

В ході заходу, що був ініційований в першу чергу почути громади було проговорено можливість додаткової реєстрації.

 

Звертаємо увагу, що реєстрація продовжена на 3 дні.

 

Просимо доповнити необхідну інформацію за цією формою до пʼятниці 03-05-2024 https://docs.google.com/forms/d/1kaGt76u8lcoDXcjul29Mge4OgbXVK1WZPg192TD4dxA/edit

 

#регіон #ЄС #громади #проект #інтеграція #регіон #область

Версія для друку