Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Для українських експортерів відкрита реєстрація на Export Revolution Ukraine

20 Листопада 2017 • 07:55

Кіл-сть переглядів: 433

1Export Revolution Ukraine – дворічна навчальна програма для українських експортерів. Навчальна програма поєднує онлайн-вебінари, а також групові онлайн та офлайн тренінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, та завершиться навчальною подорожжю до Естонії.

 

Якщо ви бажаєте зробити перші кроки в експорті чи вивести ваш експорт на новий рівень – швидше реєструйтеся на безкоштовний навчальний курс Export Revolution Ukraine!

 

Мова навчання, комунікація, а також всі матеріали – англійською, отже рекомендуємо залучати представників компаній, які володіють англійською мовою на рівні не нижче середнього.

 

Реєстрація відкрита на 2 рівні навчання: Basic (базовий) та Advanced (просунутий).

 

Basic Level для експортерів-початківців – це 10 щотижневих тематичних вебінарів англійською мовою з українськими субтитрами. Кожен вебінар триватиме 2 години і скрадатиметься з відео-лекції та сеансу Q&A з тренером.

 

РЕЄСТРАЦІЯ на Basic Level відкрита до 22 листопада за посиланням. Ви маєте можливість зареєструвати декілька працівників від однієї компанії. Початок курсу –23 листопада, проте ви можете приєднатися до програми пізніше і отримати доступ до відеолекцій.

 

Advanced Level для досвідчених експортерів скрадатиметься з освітніх відео з практичними прикладами та домашніх завдань на основі відео, які кожен учасник виконуватиме на прикладі своєї компанії. Домашні завдання будуть оцінюватись і обговорюватись з лектором під час групового дзвінка Skype з усіма учасниками програми. Окрім цього, раз на місяць учасники курсу матимуть можливість отримати індивідуальні консультації під час семінарів  у Києві. Програма завершиться 3-денним навчальним візитом до Естонії у травні 2018 року (візит передбачає самостійне покриття учасниками витрат на транспорт та проживання).

 

РЕЄСТРАЦІЯ на Advanced Level триває до 21 листопада та здійснюється в 2 етапи:

 

Компанії, які не пройдуть відбір на просунутий рівень, будуть зареєстровані на початковий рівень програми.

 

Результати відбору на просунутий рівень будуть оголошені не пізніше 24.11. Початок першого модулю – 27.11.2017

 

Навчання триватиме з листопада 2017 року по травень 2018 року. З програмою та розкладом занять, а також кураторами програми можна ознайомитись за посиланням: https://www.exportrevolution.org.ua

Версія для друку