Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До 4 квітня всі жителі Житомирщини отримають бланки на субсидії

03 Квітня 2015 • 14:01

Кіл-сть переглядів: 755

3 квітня генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута зустрілися з колективом Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» і взяли участь у виробничій нараді.

 

Обласна влада – єдина в Україні стовідсотково довірила «Укрпошті» доставку заяв і декларацій для призначення житлових субсидій. Робота була виконана чітко й оперативно, щоб споживачі житлово-комунальних послуг не хвилювалися, а, зрозуміли, що збільшення тарифів буде компенсовано субсидіями, та ще й за спрощеною системою. Доставка бланків буде завершена 4 квітня. Про це поінформував директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук.

 

Спільна робота влади і працівників пошти щодо поширення бланків на призначення субсидій продемонструвала, що є розуміння і налагоджена співпраця. На цьому наголосив під час свого виступу заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

 

«Переконаний, що переважна більшість працівників «Укрпошти» – сумлінні, чесні люди, які роками виконують свою роботу. Це золотий потенціал, зберегти який – завдання як підприємства, так і обласної влади. Керівництво «Укрпошти» завжди може розраховувати на обласну владу, в першу чергу, в розумінні проблем», – зазначив Ярослав Лагута.

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку