Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До Дня Незалежності України Міністерство закордонних справ підготувало низку проєктів, – Дмитро Кулеба. ВІДЕО

02 Серпня 2021 • 16:19

Кіл-сть переглядів: 98

Для відзначення Дня Незалежності Міністерство закордонних справ почало активно працювати і підготувало низку проєктів, щоб розповісти всьому світові про нашу країну та її успіхи за 30 років незалежності.
.
Про це заявив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на презентації заходів до Дня Незалежності України.
«30-ту річницю незалежності України наша держава відзначатиме в колі іноземних друзів та партнерів. Для відзначення цієї важливої дати Міністерство закордонних справ почало активно працювати і підготувало низку проектів, щоб розповісти всьому світові про нашу країну та її успіхи за 30 років незалежності. 24 серпня у всіх часових поясах, на всіх онлайн-ресурсах дипломатичних установ України, у соціальних мережах буде транслюватися англомовний онлайн-марафон. Участь в ньому візьме багато іноземних і українських особистостей. Проект покаже світові сучасну, інноваційну та креативну Україну, яка динамічно розвивається. Посольства в усьому світі готують урочисті прийняття. Ми покажемо іноземним гостям сучасні українські культурні проекти, почастуємо їх аутентичними українськими стравами», – розповів Дмитро Кулеба.
Також він додав, що 23 серпня буде запущена масштабна промо-кампанія України на BBC.
«23 серпня ми запускаємо масштабну промо-кампанію України на BBC. Ми залучили міжнародне креативне агентство і компанію Назара Дороша, які підготували промо-відео України. Воно розповість про українських інженерів, винахідників та креативних підприємців. У співпраці з редакторською компанією BBC ми створюємо спеціальний розділ про Україну, відкриту для партнерств, інвестицій та міжнародних проектів. Промо-кампанія на BBC триватиме аж до листопада і, хоча офіційно День Незалежності буде відсвяткований, свято триватиме в усьому світі», – додав Дмитро Кулеба.
.

Версія для друку