Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги молоді Житомирщини! Долучайтеся до Всесвітньої ініціативи «Найбільший урок у світі»!

20 Квітня 2023 • 17:05

Кіл-сть переглядів: 268

«Найбільший урок у світі» — це всесвітня ініціатива створена Project Everyone та UNICEF націлена поширити обізнаність про Цілі Сталого Розвитку серед молоді і дітей, та надихнути їх стати тим поколінням, що змінює світ.

 

AIESEC в Україні долучається до реалізації проекту вже понад 5 років, для того, щоб показати та підтвердити вагомість вкладу України у досягнення глобальних Цілей Сталого Розвитку.

 

Амбасадор «Найбільшого уроку в світі» — це молода людина від 16 до 30 років, яку турбують глобальні проблеми, та яка проведе урок в школі на цю тему.

 

Цьогоріч проект спрямований на дві Цілі Сталого Розвитку:

 

Ціль №4 — забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх;

 

Ціль №11 — створення стійкої інфраструктури, сприяння всеохоплюючій і сталій індустріалізації та інноваціям.

 

Окрім цього, завдяки проєкту ви зможете розвивайся всесторонньо, отримати незабутній досвід волонтерства, подолати страх публічного виступу, дізнатися на вступній конференції та під час проекту нові теми для саморозвитку, навчання і працевлаштування, а також глобально впливати на інших.

 

«Найбільший урок у світі» — це вклад в наше майбутнє та майбутнє усього світу. Таким чином, це ще раз підтверджує, що Україна — сильна держава, яка відстоює важливість глобальних цілей, не дивлячись ні на що.

 

Як стати амбасадором?

 

Крок 1: Реєстрація на сайті. Заповнюй форму під час набору на проєкт за посиланням, після чого тебе сконтактує регіональний менеджер.

 

Крок 2: Відбір. Пройди відбір, записавши мотиваційне відео або ж розказавши під час інтерв’ю, чому ти хочеш стати амбасадором.

 

Крок 3: Підготовча онлайн-конференція. Долучайся до національної вступної онлайн-конференції 22 квітня 2023 року, на якій допоможуть підготуватися до проведення уроку. Також на конференції можна розвинути свої soft skills, познайомитися з цікавими людьми та знайти однодумців.

 

Крок 4: Уроки в школах! Протягом 24-28 квітня Ви проведете урок для школярів, де поділитесь знаннями та отримаєте незабутній досвід волонтерства.

 

У 2021 році 1 467 амбасадорів провели 1 370 уроків у 24 регіонах, до яких було залучено 28 209 дітей.

 

У 2022 році через повномасштабне вторгнення уроки довелося відмінити.

 

Версія для друку