Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги! Оновлено зразки форм для призначення субсидії, — Національна соціальна сервісна служба України

17 Червня 2021 • 17:11

Кіл-сть переглядів: 2 358

Національна соціальна сервісна служба України звертає увагу на те, що оновлено зразки форм для призначення житлової субсидії та декларації про доходи та витрати осіб.

 

Дані зміни визначені постановою Уряду від 14.04.2021 № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848. Як зазначено в документі, такі зміни направлені на посилення адресності надання житлових субсидій.

 

Постановою передбачено, що призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

 

Житлова субсидія з травня 2021 року надаватиметься громадянам виключно у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, відкритий в уповноваженому банку.

 

Заява та декларація можуть бути надані особисто, надіслані поштою або надані в електронній формі через Портал Дія, офіційний веб-сайт Мінсоцполітики або інтегровані з ними інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також інформаційні системи Мінсоцполітики (з накладенням кваліфікованого електронного підпису).

 

Громадяни матимуть змогу роздрукувати бланки самостійно, заповнити та вислати поштою на адресу управління звичайним або рекомендованим листом.

 

Детальніше із роз’ясненням заповнення форми на отримання субсидій можна ознайомитись нижче.

 

Версія для друку