Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги перевізників! Розпочався 2 етап комплексу профілактичних заходів «Перевізник зима – 2020»

20 Листопада 2020 • 10:27

Кіл-сть переглядів: 320

До уваги перевізників!

 

Подільське міжрегіональне управління Укртрансбезпеки інформує, що з метою попередження аварійності на автомобільному транспорті, створення безпечних умов для перевезення пасажирів і вантажів в зимовий період, відповідно до Плану діяльності Державної служби України з безпеки на транспорті та у зв’язку з проведенням 2-го етапу Тижня безпеки дорожнього руху в рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху у світі, в Україні в період з 16 листопада по 16 грудня 2020 проводиться комплекс профілактичних заходів на автомобільному транспорту «Перевізник зима – 2020».

 

Мета заходів: проведення роботи щодо підвищення безпеки дорожнього руху, особливо при здійсненні пасажирських перевезень, перевірка технічного стану рухомого складу (в тому числі готовності до роботи у зимовий період та при ускладнених погодних умовах), проведення профілактичних заходів з попередження дорожньо – транспортних пригод, дотримання водіями режимів праці і відпочинку та інших вимог законодавства в сфері автомобільного транспорту.

 

Крім того, в період 09 по 15 листопада 2020 в Житомирській області проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

 

В ході заходів здійснено рейдові перевірки на регулярних автобусних маршрутах м. Житомира та району, організовано виїзди в Коростенський, Новоград-Волинський, Попільнянський райони області. Мобільні групи працювали на 87 км а/д. Київ – Чоп (пост ПП «Кочерів») та 158 км а/д. Виступовичі – Мог.-Подільський (пересувний пункт габаритно – вагового контролю в смт. Черняхів).

 

За результатами заходів перевірено 368 транспортних засобів, виявлено 88 порушень, складено 57 актів про порушення законодавства про автомобільний транспорт, в т.ч. 5 на «нелегальних» автоперевізників.

 

За вказаний період виявлено 7 порушень габаритно-вагових параметрів та нараховано плати за проїзд 1086 євро.

 

Версія для друку