Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги підприємців Житомирщини! Google запускає три безоплатні програми для розвитку та підтримки

26 Березня 2024 • 12:16

Кіл-сть переглядів: 245

З метою розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва Житомирщини та щоб допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, Google запускає три безоплатні програми:

 

«Зростайте з Google: програма для малих бізнесів» (https://rsvp.withgoogle.com/events/small-business-program). Для підприємців, які прагнуть збільшити прибуток через розвиток і масштабування компанії. Після навчання 100 бізнесів зможуть взяти участь у менторській програмі від експертів;

 

«Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу»  (https://rsvp.withgoogle.com/events/cybersecforbusiness-ua). Топові українські експерти поділяться практичними знаннями про кібергігієну, розпізнавання кібератак та створення системи кіберзахисту бізнесу;

 

«Знаходьте нових клієнтів за кордоном» (https://eventsonair.withgoogle.com/events/how-to-find-clients-abroad-ed-program) Під час навчання дізнаєтеся, як  адаптувати продукт чи послуги до іноземного споживача та розробити стратегію виходу на нові ринки.

 

Навчання проходитимуть онлайн, долучитися можна до кількох програм одночасно. Старт першої програми вже 03 квітня.

 

Зареєструватися на навчальні програми можна за посиланням https://eventsonair.withgoogle.com/events/google-for-business-ua-smb.

Версія для друку