Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

23 Березня 2015 • 18:03

Кіл-сть переглядів: 1 176

24 березня 2015 року розпочинається прийом документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації.

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» повідомляємо, що 24 квітня 2015 року відбудуться установчі збори інститутів громадянського суспільства для обрання нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації.

 

На установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання взяти участь у роботі громадської ради та були запропоновані інститутами громадянського суспільства, буде визначено склад громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації.

 

До складу громадської ради можуть бути обрані (не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства) представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства України.

 

Для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

 

 До заяви додаються:

 

1. Рішення керівника інституту громадянського суспільства (якщо інше не передбачено установчими документами) про делегування представника для участі в установчих зборах.

2. Копії документів (свідоцтво, витяг з єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, статут тощо) про легалізацію  інституту громадянського суспільства.

3. Інформація про результати діяльності  інституту громадянського суспільства за останні два роки (Якщо організація зареєстрована менше двох років, інформація подається за період існування).

4. Біографічна довідка кандидата на членство в громадській раді.

5. Електронна версія документів.

6. Дозвіл кандидата на членство в громадській раді на оприлюднення поданої ним особистої інформації та згоду на обробку персональних даних.

 

Зразки документів додаються

зразок заяви

зразок витягу

зразок біографічної довідки

інформація про результати діяльності

 

 

Заява та документи до ініціативної групи надаються у департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Відповідальна особа – Сластухіна Світлана Василівна (майдан С.П. Корольова, 1; кабінет 231), т.47-46-49,e-mail:dep_info@ukr.net. 

 

Робоча група для прийому та подальшого опрацювання документів у складі членів ініціативної групи. А саме:

1. Герасимчук Тетяна Андріївна.

2. Коваленко Олена Володимирівна.

3. Козел Василь Васильович.

4. Краснобокий Геннадій Васильович.

5. Москальчук Микола Іванович.

6. Паламарчук Іван Олексійович.

7. Тимофієнко Дмитро Олександрович.

8. Хіля Володимир Григорович.

 

14 квітня 2015 року – останній день прийому заяв для участі в установчих зборах.

 

На підставі поданих заяв та документів, які відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», ініціативна група складе список кандидатур до нового складу громадської ради. Також по завершенню прийому документів визначатиметься місце, час та порядок проведення установчих зборів, про що буде повідомлено на офіційному веб-сайті Житомирської обласної державної адміністрації та в місцевих ЗМІ.

 

Прес-служба облдержадміністрації 

 

 

Версія для друку