Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Долучайся до реалізації програми стажування молоді в органах місцевого самоврядування

03 Липня 2024 • 15:17

Кіл-сть переглядів: 86

Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) у співпраці з Міністерство молоді та спорту України та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в Україні запрошує органи місцевого самоврядування долучитися до пілотування програми організації та проведення стажування для молоді.

 

Програма складається з декількох компонентів:

  • освітнього серіалу «Організація стажування молоді в органах публічної влади» на платформі Дія.Освіта
  • триденного тренінгу 17-19 липня в Києві
  • організації та проведення стажування для молоді в громадах, представники яких успішно завершили навчання (у період з серпня по жовтень 2024 року).

 

Умови участі:

  • участь у всіх компонентах програми «Організація та супровід програми стажувань молоді в органах публічної влади» щонайменше двох людей від органу місцевого самоврядування
  • проходження онлайн навчання
  • участь у триденному офлайн тренінгу
  • організація стажування для щонайменше 5 представників та представниць молоді загальною тривалістю не менш як місяць

 

Після успішного проходження навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організація та супровід програми стажувань молоді в органах публічної влади» учасники та учасниці отримають сертифікати обсягом 1 кредит ЄКТС.

 

Серед учасників, які успішно пройшли онлайн та офлайн навчання, організатори відберуть 10 громад, які отримають підтримку в організації та проведенні стажування для молоді в органах місцевого самоврядування. UNDP разом з досвідченою громадською організацією забезпечать органи місцевого самоврядування комунікаційною підтримкою, та супроводом на всіх етапах підготовки та проведення стажування для молодих людей.

 

Важливо! При відборі перевага надаватиметься органам місцевого самоврядування, які ще не реалізовували схожих проєктів.

 

Якщо вас зацікавила ця можливість, до 5-го липня 2024 року заповнюйте анкету за покликанням: https://forms.gle/vqC838wPjQQMuqWC6.

 

Зверніть увагу! Для подачі заявки для участі у програмі необхідно надати офіційний лист органу місцевого самоврядування про зобов’язання пройти навчання двох представників органу та організувати стажування для молоді.

 

У випадку виникнення запитань звертайтеся, будь ласка, до Вікторії Демідової за ел.адресою viktoriia.demidova@undp.org.

 

Довідково. Програма стажування молоді в органах місцевого самоврядування впроваджується Національним агентством України з питань державної служби у співпраці з Міністерством молоді та спорту України за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

 

Версія для друку