Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Долучайтеся до фотоконкурсу з нагоди 35-річчя Кмитівського музею

14 Липня 2020 • 11:39

Кіл-сть переглядів: 232

На Житомирщині стартував ще один фотоконкурс. Тож, для любителів селфі та поціновувачів мистецтва є можливість не просто сфотографуватися, а й позмагатися за перемогу у конкурсі.

 

Так, департамент культури, молоді та спорту Житомирської ОДА інформує про те, що з нагоди святкування 35-річчя з дня відкриття Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука оголошений фотоконкурс.

 

Усі, хто бажає взяти участь, повинні відвідати музей, зробити там світлину та розмістити її на своїй сторінці у мережі Фейсбук до 30 вересня 2020 року із з хештегом #35_кмитів_музей. Обов’язкова умова – учасники мають бути підписаними  на офіційну сторінку закладу.

 

Автор фотографії, яка назбирає найбільше лайків, стане переможцем конкурсу. На сторінці Кмитівського музею зазначають, що нагородження відбудеться 10 жовтня 2020 року під час святкування ювілею музею.

 

Чим живе Кмитівський музей сьогодні можете переглянути у ФОТОРЕПОРТАЖІ та запланувати найближчим часом візит до культурної установи.  Не забудьте сфотографуватися та долучитися до фотоконкурсу.

 

#Мандруй_Україною

#Мандруй_Житомирщиною

 

Версія для друку