Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Долучайтеся до Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права: разом до перемоги»

05 Квітня 2023 • 11:41

Кіл-сть переглядів: 812

«Мої права: разом до перемоги» – під такою назвою розпочинається XVI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків, з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей. 

 

Мета конкурсу – привернути увагу до порушених прав українських дітей, що постраждали від російської повномасштабної збройної агресії проти України.

 

 У конкурсі буде декілька номінацій, з якими можна ознайомитись за посиланням  http://surl.li/ftvhc

 

Для участі у Конкурсі необхідно до 1 травня 2023 року надіслати конкурсну роботу (малюнок) разом з заявкою в електронному варіанті (у відсканованому форматі, JPEG), на електрону адресу uccplec@gmail.com (обов’язково зазначити в темі – «Мої права»).

 

До конкурсної роботи обов’язково подається заявка у довільній формі в форматі WORD (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, повної назви закладу загальної середньої освіти, назви номінації, назви конкурсної роботи).

 

 Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

 

Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету – uccplec@gmail.com, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення.

Версія для друку