Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Доля засуджених

16 Травня 2015 • 12:52

Кіл-сть переглядів: 817

Вчора, 15 травня 2015 року, заступник голови Житомирської ОДА – голова обласної спостережної комісії Ярослав Лагута та члени обласної спостережної комісії  Олександр Богдан і Микола Гришко разом із заступником начальника управління ДПтС України в Житомирській області Анатолієм Бобриньовим та співробітниками управління в режимі відеоконференції взяли участь у засіданні спостережної комісії при виконавчому комітеті Коростенської міської ради.

На засіданні, яке відбувалось у Коростенській виправній колонії (№71), було розглянуто справи 25 засуджених щодо можливості застосування до них заохочувальних норм законодавства у вигляді умовно-дострокового звільнення від відбування покарання або заміни невідбутої частини строку покарання більш м’яким.

За результатами роботи спостережна комісія при виконкомі Коростенської міської ради винесла рішення про направлення до суду матеріалів щодо застосування умовно-дострокового звільнення відносно 3 засуджених.

Надалі в онлайн-режимi в управлінні ДПтС України в Житомирській області члени обласної спостережної комісії будуть постійно брати участь у засіданнях спостережних комісій при РДА та виконкомах міських рад.

 

«Такі спільні засідання в режимі «он-лайн» сприятимуть нашій співпраці та прозорості застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства. Тепер кожний засуджений може бути впевнений у неупередженому розгляді відповідних матеріалів, а обласна спостережна комісія зможе ще більш якісно виконувати покладені на неї функції», – зазначив під час відеоконференції Ярослав Миколайович Лагута.

 

 


 

Версія для друку