Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

допомога для військових

27 Січня 2015 • 14:28

Кіл-сть переглядів: 577

Днями з Новограда-Волинського на схід держави відправився 10-й окремий мотопіхотний батальйон, у складі якого несуть службу жителі Баранівського району.

Відомо, що військовим, котрі виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, необхідні різні речі: від продуктів харчування до теплогенераторів та спеціального військового обладнання.

 

Так за добу жителі Баранівського району організувалися та зібрали гуманітарну допомогу для своїх земляків, аби їх перебування на сході було безпечнішим та комфортнішим. Долучилися до спільної доброї справи представники влади, підприємці та громадськість. Разом змогли назбирати цілий мікроавтобус продуктів та найнеобхідніших товарів. Представники Мар’янівського склозаводу передали вже повністю заправлений паливом електричний генератор вартістю 6,5 тис. грн., з допомогою якого військові зможуть підключати будь-які електричні прилади. А ще 7 автомобільних тросів, фільтри до двигунів військових тягачів. Директор лісомисливського господарства Анатолій Остудімов передав для вояків 27 пар теплого водонепроникного взуття. Також забезпечили лікарськими засобами та питною водою. 

 

Провести бійців у дорогу завітали керівництво районної державної адміністрації, районної ради, представники багатьох установ, громадських та політичних організацій, приватні підприємці та жителі Баранівського району.

 

Практично весь район долучився до збору допомоги військовослужбовцям, адже творити добрі справи разом просто та приємно.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку