Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#Допомога_дітям_України: Житомирська область отримала чергову партію гуманітарної допомоги. ВІДЕО

21 Вересня 2020 • 16:48

Кіл-сть переглядів: 491

На Житомирщині ще 50 сімей, діти з яких повернулися з інтернатних закладів у зв’язку з введенням карантину, отримали гуманітарну допомогу від української діаспори Канади. Про це повідомила сьогодні, 21 вересня, директорка Житомирського обласного центру соціальних служб Ганна Антіпова.

 

У зв’язку з пандемією частина сімей переживає кризу, зокрема йдеться про родини, у які повернулися діти з інтернатних установ у зв’язку з введенням карантинних обмежень через поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

 

Уповноважений Президента України Микола Кулеба особисто звернувся до української діаспори в Канаді з проханням підтримати сім’ї, які опинились у скрутному життєвому становищі.

 

Конгрес українців Канади, Канадсько-Українська фундація HelpUsHelp та міжнародна корпорація Meest започаткували програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами.

 

Даною програмою вже було організовано 6 турів поставки продуктових та гігієнічних наборів до Житомирської області для 250 сімей, в яких виховується 656 дітей, із них 337 перебували у закладах інституційного догляду та виховання.

 

Сьогодні 50 сімей з Андрушівського, Ємільчинського районів, Андрушівської, Брониківської, Новоборівської, Попільнянської об’єднаних територіальних громад та міста Малин отримали чергову, сьому, поставку продуктових і гігієнічних наборів та шкільного приладдя.

 

 

 

Версія для друку