Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дорожники виконали дедлайн голови ОДА – відновили рух транспорту по мосту на трасі Н-03

29 Листопада 2016 • 14:35

Кіл-сть переглядів: 791

Згідно дедлайну голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича, підрядники мали виконати ремонт мосту на трасі Н-03 та забезпечити проїзд автотранспорту до 1 грудня 2016 року.

 

Рух транспорту через міст біля с. Карвинівка Романівського району, що розташований на трасі Н-03 Житомир-Чернівці, було частково відновлено минулого тижня. А сьогодні, 29 листопада, дорожниками забезпечено безперебійний рух транспорту через об’єкт.

 

Підрядник ТОВ «Євро Плюс Буд» виконав завдання та завершив основні ремонтні роботи на об’єкті, необхідні для відкриття руху: облаштовано фундамент мосту та металеву гофровану конструкцію, влаштовано монолітну плиту та асфальтобетонне покриття, встановлено перильну і бар’єрну огорожу.

 

За інформацією Служби автомобільних доріг у Житомирській області роботи з середнього поточного ремонту мосту біля с. Карвинівка все ще тривають. Продовжуються роботи з укріплення бетонною сумішшю відкосів. Проте це не є перешкодою для безпечного та безперебійного руху транспорту.

 

З державного бюджету для ремонту об’єкту виділено 1,7 млн грн.

 

Нагадаємо, що вчора, 28 листопада, начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк особисто перевірив, на якому етапі знаходиться реконструкція мосту біля с. Рудня-Пошта Житомирського району.

 

54165431

 

5645313

Версія для друку