Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Доручення Президента в дії

31 Липня 2015 • 11:50

Кіл-сть переглядів: 1 340

31 липня в Управлінні СБУ в Житомирській області була проведена нарада з питань реалізації спільних заходів у сфері боротьби з корупцією, запобігання тероризму та сепаратистським проявам на території регіону. Нарада  відбулася на виконання протокольного доручення Президента України за результатами проведення нарад із керівництвом центральних органів виконавчої влади та правоохоронних органів.

В заході взяли участь: перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, голова обласної ради Віталій Француз, керівники правоохоронних органів, голови районних державних адміністрацій, мери міст, представники громадських організацій.

 

Начальник Управління СБУ в Житомирській області Володимир Пахнюк зосередив увагу присутніх на тому, що правоохоронні структури області наразі, як ніколи, єдині та націлені на виконання поставлених завдань Президентом України. І тільки взаємодія з громадськістю та владою дасть результат у викоріненні корупції в системних її проявах.

 

Перший заступник голови облдержадміністрації звернувся до керівників районів області та мерів міст: «Незаконне нецільове використання коштів лягає на вас. Ви особисто несете відповідальність за використання бюджетних коштів, тендерні процедури, капітальні поточні ремонти і т.д. І я прошу на ці моменти звернути увагу, і так як ви є головними розпорядниками або розпорядники іншого рівня бюджетних коштів, то несете персональну відповідальність за свій район починаючи від мобілізації та закінчуючи реабілітацією, демобілізацією, а також забезпеченням соціальної злагоди у вашому районі».

 

Учасники заходу погодили спільні дії з виконання завдань, визначених Президентом України щодо протидії корупції, контрабанді, незаконному видобутку бурштину, тероризму та сепаратизму. Були внесені конструктивні пропозиції  щодо підвищення та рівня міжвідомчої координації і взаємодії з викриття корупційних правопорушень, проявів сепаратизму та тероризму, антитерористичного захисту регіону.

 

Версія для друку