Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дружина Президента оглянула сучасну медіатеку у гімназії №23 м. Житомира. ФОТО

02 Вересня 2017 • 14:18

Кіл-сть переглядів: 1 365

Дружина Президента Марина Порошенко разом із Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком та керівництвом області і міста відвідали Житомирську міську гуманітарну гімназію №23 ім. М. Й. Очерета.

 

Візит відбувся сьогодні, 2 вересня, у рамках робочої поїздки Першої леді України на Житомирщину.

 

Гуманітарна  гімназія №23 – це одна із 6 шкіл міста, де цьогоріч планується відкриття сучасних медіатек.

 

Загалом роботи з облаштування медіатеки вже майже завершені.

 

За словами Марини Порошенко, таких сучасних просторів у школах має бути більше, адже вони спонукають дітей до розвитку та творчості.

 

«І батьки, і діти прагнуть кращих умов для навчання та розвитку. Всі хочуть, щоб діти могли потрапити до тієї школи, яка їм подобається, а не до тієї, яку їм нав’язують чи рекомендують. Коли батьки дітей з особливими освітніми потребами дізнаються, що школа провела реконструкцію приміщень, готова до того, щоб приймати таких дітей та навчати їх за індивідуальними планами, вони ведуть своїх дітей у такі школи, а не в інтернати», – зазначила дружина Президента.

 

Довідково: У Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 ім. М. Й. Очерета навчається 1767 учнів. Площа новоствореної медіатеки становить 107,3 кв. м. На її облаштування з місцевого бюджету було виділено 332,1 тис. грн.

 

Нагадаємо, Марина Порошенко ініціювала створення на Житомирщині медіатек та передала голові ОДА Ігорю Гундичу розроблений дизайн-проект.

Версія для друку