Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Душевна зустріч у Лугинах

29 Грудня 2015 • 14:48

Кіл-сть переглядів: 991

З метою інформування учасників антитерористичної операції про їх пільги, можливу підтримку, представники Центру допомоги учасникам АТО, що функціонує при облдержадміністрації, відвідали смт Лугини.

 

Секретар Центру Вікторія Мельниченко розповіла присутнім про роботу самого Центру, можливість учасників АТО безкоштовно пройти протезування зубів, лікування за кордоном, скористатись шансом зробити пластичну операцію, який надають канадські лікарі.

 

Також демобілізовані військові Лугинського району дізналися про благодійний довгостроковий проект «Друг Героя», коли за допомогою спеціально навчених собак проходить реабілітація бійців та ветеранів війни із психологічними травмами.

 

Вікторія Мельниченко роздала військовослужбовцям спеціальні матеріали, де розписано переліки документів, необхідних для надання одноразової грошової допомоги бійцям з пораненнями та захворюваннями, спричиненими участю в антитерористичній операції, оформлення земельної ділянки та ін.

 

Також учасники АТО отримали листівки з переліком пільг та координатами Центру.

 

За ініціативи голови Лугинської РДА Василя Чижа усіх присутніх порадували святковим передноворічним концертом.

 

Довідково: 

 

Станом на 29.12.2015 року у Лугинському районі зареєстровано 70 демобілізованих військовослужбовців. З них 59 учасників бойових дій та 4 інваліди війни, 11 сімей загиблих учасників АТО.

 

Нагадуємо, що Центр допомоги учасникам АТО знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1, обласна державна адміністрація, каб. 101.

 

Телефон: (0412) 47-50-06 або 47-50-08.

 

Як відбулися виїзні прийоми Центру в Радомишлі та Малині – дивіться у сюжеті.

Версія для друку