Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Директори центрів соціальних служб Житомирщини обговорили питання щодо посилення підтримки ветеранів, військовослужбовців та їх сімей

19 Липня 2024 • 09:35

Кіл-сть переглядів: 94

17 липня в Житомирському обласному центрі соціальних служб відбулася нарада директорів центрів соціальних служб регіону. Захід був присвячений підсумкам роботи мережі центрів у першій половині 2024 року та визначенню перспективних завдань на наступний рік.

 

Директорка Житомирського обласного центру соціальних служб Анна Антіпова наголосила на важливості посилення підтримки ветеранів, військовослужбовців та їх сімей. Вона підкреслила необхідність забезпечення якісних соціальних послуг для сімей, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків, з метою захисту прав дітей та створення умов для їх проживання в родинах, де батьки задовольняють їхні потреби в навчанні та вихованні.

 

Керівники Житомирського та Звягельського міських центрів соціальних служб поділилися своїм позитивним досвідом роботи з військовослужбовцями та членами їх сімей, демонструючи успішні приклади інтеграції та підтримки.

 

Директор центру соціальних служб Чижівської сільської ради представила результати роботи щодо запобігання насильству, жорстокому поводженню та впровадження навчальної програми для кривдників. Її доповідь підкреслила важливість профілактичної роботи й навчання для запобігання повторних випадків насильства.

 

Нарада проходила в атмосфері конструктивного діалогу, учасники активно обговорювали проблемні питання та пропонували шляхи їх вирішення. Такий формат сприяв налагодженню тісної співпраці між різними центрами та створенню єдиної стратегії дій для забезпечення якісних соціальних послуг у регіоні.

 

 

Версія для друку