Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дитячі кольорові мрії на аркушах паперу

12 Червня 2024 • 16:44

Кіл-сть переглядів: 276

У кожного з нас є свої мрії, унікальні та неповторні. Хтось мріє про улюблену тваринку, інші — про солодощі. Дехто бачить своє майбутнє у професії, яку малює на папері, а у когось мрія повернення тата з полону чи побачити рідну домівку, яку залишив разом з частиною свого серця. Саме такі мрії відобразили діти Житомирщини у своїх малюнках на конкурсі «Дитяча Мрія», організованому Службою у справах дітей Житомирської обласної військової адміністрації.

 

Конкурс зібрав безліч учасників, кожен з яких вніс частинку свого світу на аркуш паперу. Всі діти різні, але їх об’єднує одне — вміння мріяти. Ми, дорослі, повинні вчитися у них цього таланту, адже поки людина мріє — вона має сили та натхнення жити.

 

Кожен малюнок, представлений на конкурсі, був сповнений надією та дитячим теплом. У своїх роботах діти висловили найпотаємніші бажання, кожне з яких глибоко торкнулося серця. Організатори конкурсу відзначили, що важливо підтримувати дитячу фантазію і давати можливість малечі виражати свої думки та почуття через творчість.

 

Особливу увагу привернули малюнки, на яких діти мріяли про мир, повернення близьких з війни, відновлення своїх домівок. Ці роботи показують, наскільки глибоко і щиро діти відчувають події, що відбуваються навколо них.

 

Конкурс «Дитяча Мрія» не тільки відкрив талант юних художників, але й нагадав усім нам про важливість мрій. Адже мрії — це те, що дає нам сили йти вперед, долати труднощі й вірити у краще майбутнє.

 

 

Версія для друку