Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дитячий відпочинок

26 Травня 2015 • 13:43

Кіл-сть переглядів: 830

26 травня в  Житомирській облдержадміністрації відбулось засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей. До розгляду було представлено питання виконання вимог Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» у Червоноармійському, Черняхівському, Андрушівському та Житомирському районах.

 

У всіх цих районах  організують літні мовні пришкільні таборів.

 

Зокрема, в Червоноармійському районі робота мовних таборів запланована на базі 6 шкіл, де відпочинуть 142 дитини. Ними опікуватимуться вчителі і волонтери району. одна зміна розрахована на 14 днів, де діти будуть проводити щоденно 4 години. 

 

У Черняхівському районі коштом місцевих підприємців замовлили 20 путівок для оздоровлення дітей учасників АТО та дітей- переселенців.

 

Андрушівський район подав документи для придбання 50 путівок  у місцевий оздоровчий табір «Чайка». Також свою допомогу в придбанні путівок нададуть місцеві с/х підприємства. Загалом йдеться про оздоровлення 250 дітей.

 

Житомирський район планує оздоровити близько 400 дітей пільгових категорій. Зробити це мають спільно з сільськими та селищними радами. З районного бюджету  виділять субвенцій, пропорційні сумам,наданим сільськими або селищними радами.

 

Під час засідання заступник голови облдержадміністрації Ярослав  Лагута зауважив, що обласна влада максимально допомагає у вирішенні питання та виділяє кошти з бюджету. Але й місцева влада районів має рухатись на зустріч та більш активно долучатись до співпраці з питань оздоровлення та відпочинку дітей.

 

1

 

2

 

 

3

 

4

 

5

 

6

Версія для друку